Pepparkakshus 2020 style

En stor del av helgen har ägnats åt att bygga och dekorera pepparkakshus! Det är egentligen en aktivitet som är alldeles för pillig för en otålig person som undertecknad, men maken och bonusdottern på 12 år var mycket kompetenta arkitekter. Jag bistod mest med att sortera marshmallows, skära av förseglingar på tuber och lite annan konsultverksamhet. Men kul var det och fint blev det!

Grodor på taket, en bäck (med grodor) bakom huset, lila discobelysning inifrån, en upplyst snölykta, en tomteluva tillverkad av en spetspaprika och Paul McCartney på en enhörning – många nya och pigga inslag, tycker jag!

En tanke på “Pepparkakshus 2020 style”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s