Fem snabba hos enligt O

 
enligt O hjälper oss att få igång hjärnan på måndagsmorgnarna med utmaningen Tänk snabbt! – jag har varit dålig på att hänga med i utmaningar och annat på sistone, men nu vill jag också vara med! 
 
Veckans fem lyder: 
 
firar Sveriges nationaldag eller inte? 
 
fastnar för musik i tv-serier och film eller inte? 
 
katt eller hund? 
 
ringa eller sms:a? 
 
läslistor inför sommaren eller inte? 
 
Och mina svar lyder: 
 
firar Sveriges nationaldag eller inte? Från och med nästa år kommer jag alltid att fira den 6 juni, då det numera är vår bröllopsdag. Tidigare år har jag inte direkt firat medvetet, men har varit på nationaldagskonsert i Slottsskogen någon gång för att det varit mysigt, och för en herrans massa år sedan var jag på ett firande i London med svenska artister och grejer. Så jag firar inte uttalat men händer det något skoj så varför inte? 
 
fastnar för musik i tv-serier och film eller inte? Ja, absolut! Det är mer regel än undantag att jag börjar googla låtar i filmer och tv-serier, inte sällan för att antingen upptäcka att låten är av en artist eller grupp jag redan gillar, eller för att hitta en ny favorit. 
 
katt eller hund? Hundar är roligare, det är bara så. Jag kan uppskatta katters integritet och individualitet, men hundar ger mer, för mig personligen. Och då har jag ändå varit rätt rädd för hundar i perioder av livet och har fortfarande stor respekt för alla hundar men i synnerhet somliga raser. 
 
ringa eller sms:a? Jag föredrar alltid sms när möjligheten finns. Tror att jag kan räkna antalet gånger jag pratat med min man OCH min närmaste vän på telefon på ena handens fingrar. Självklart finns det somligt som man inte kommunicerar via sms men när tillfälle ges väljer jag alltid sms. 
 
läslistor inför sommaren eller inte? Jag gör aldrig några formella läslistor. Dock deltar jag i ett bokbingo över sommaren och där har jag skrivit upp några potentiella titlar för de rutor som jag kommer att ha svårt att kryssa, då det är genrer jag inte brukar läsa så ofta, såsom overkliga inslag och historiska romaner. 

0 reaktioner till “Fem snabba hos enligt O”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s