Det svenska rikets födelse av Dick Harrison

 
Jag har varit lite avogt inställd till Dick Harrison, men lyssnade på honom på Göteborgs Stadsbibliotek för några månader sedan och tyckte att han var otroligt rolig och karismatisk. Sagt och gjort, jag passade på att prova på hans serie om Sveriges dramatiska historia. Och det var trevligt! En käck lite lagom lång ljudbok, det blir levande och intressant hela vägen. Dock är det lite svårt att hålla reda på alla med samma namn, det är det…! 
 
Tyvärr läser inte Harrison själv, utan det är Anders Ekborg som gör det. Visserligen läser han bra och han är behaglig att lyssna på, men jag blev lite galen på att han uttalar ”västgötska” och ”östgötska” som det stavas. Bättre ska man kunna! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s