Det är insidan som räknas… (men vem fan vågar chansa?) av Emma Hamberg

 
Som ni redan vet är Emma Hamberg min husgudinna, och jag hittade denna i hyllan mitt i min senaste Hamberg-hype, alltså efter att jag läst och golvats av Resten av allt är vårt. Den fick ligga bredvid mig i soffan i ett par veckor, att läsas i reklampauser och annat – det passar den perfekt för. En underbar samling teckningar och texter, med Hambergs alternativa budord och roliga berättelser och betraktelser. Ljuvlig! 
 
Tyvärr finns den inte längre att köpa, men du kan säkert hitta den på biblioteket eller kanske, om du har tur, på loppis eller second hand – jag hittade min på Emmaus Björkå. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s