Charm & Strange av Stephanie Kuehn

Jag vet inte riktigt hur denna hamnade på min TBR, och jag vet inte riktigt hur den lyckades bita sig kvar så länge som den gjorde heller, för detta är egentligen inte riktigt min grej alls. Men den klängde sig fast och jag lånade den på biblioteket – och läste den faktiskt också. 
 
Andrew Winston Winters är vår huvudperson, som ligger i krig med sig själv. Han är dels Win, den ensamme enstöringen som hamnat på internatskola i Vermont efter en familjetragedi. Han är dels Drew, en arg ung man som efter en sommar tillsammans med syskon och kusiner upptäcker mörka hemligheter, som leder till tre barns död. 
 
Under en fest ute i skogen tvingas han konfrontera sig själv, dubbelt upp – antingen måste han ge efter för det vilda inom honom, eller välja att leva – hur det livet än ser ut. 
 
Det är ganska spännande, men lite väl flummigt för mig. Somligt är gräsligt hemskt att läsa, somligt känns väldigt överdrivet och smått ”gjort”. Men helt okej och ännu en titel att plocka bort från min närmast oändliga TBR! 
 
Boken finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s