For teenage girls with wild ambitions and trembling hearts av Clementine von Radics

 
Ännu en samling lyrik som jag plockade upp av en slump på biblioteket – korta, kärnfulla, rika, vackra, klangfulla texter om unga kvinnor som gjort skillnad. Anne Frank, Malala och Jeanne d’Arc, med flera, lånar ut sitt renommé för att skänka extra styrka till texterna. Så fint! Och jättevackert formgivet också. Jag lyckas inte riktigt länka, men titta gärna på mitt instagraminlägg här om du vill! Ett litet smakprov, bara. 
 
Boken finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s