Diktsamling av Lina Ekdahl

 

 
Jag hade denna – otroligt snyggt formgivna – bok hemma från biblioteket efter att ha lyssnat på Lina Ekdahl på Högsbo bibliotek i höstas, men det blev inte av att jag läste den i sin helhet. Nu hade jag chansen häromveckan och det är jag så glad för, för det var en riktigt härlig lyrikupplevelse. Jag hade ingen direkt koll på Ekdahl innan just denna uppläsning, men gillade henne på en gång – särskilt som hon läste om havet! Jag behöver inte känna igen mig i all poesi, absolut inte – men jag tycker mig göra det i Ekdahls texter. 
 
Det flyter på så fint, och jag tycker så mycket om det. 
 
Boken verkar inte gå att köpa så enkelt, men finns på biblioteket och kanske även på Bokbörsen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s