Festens charmigaste tjej av My Palm

 
My Palm har skrivit och tecknat ett helt fantastiskt album om att växa upp i den bespottade millennialgenerationen. Jag är lite för gammal för att ingå i den, men kan känna igen rätt så mycket ändå. Upplägget är så fint också, en återblick tillsammans med en god vän över en kopp kaffe. Det handlar om att göra mindre bra val, om att halka omkring i snöslask i strumpbyxor, om fester och fel killar och om att vilja vara till lags men glömma bort sig själv i processen. Mest av allt handlar det dock om vänskap och det är så himla fint beskrivet. 
 
Missa inte detta – det är kanon. Finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s