Decembersaga av Anna Suvanna Davidsson

 

 
Om Centralgången var rörig och tjatig och full med för mycket folk och historier är Decembersaga raka motsatsen – men även denna var en följetong med ett avsnitt om dagen. Dessa längtade jag dock efter för de är korta, roliga som bara den, lite busiga och på sina ställen fulla med djupare mening. Anna Suvanna Davidsson är en född historieberättare, och hon ger oss tre härliga, tuffa kvinnor ute på äventyr i Stockholm. Denna tycker jag att du ska passa på att läsa, om du missade den, så länge den finns i en app nära dig! Både ljud- och e-böcker släpptes varje dag, och finns på såväl Storytel som Nextory! 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s