Centralgången av Storytel Writers’ Room

 

 
Centralgången var en av flera ”ljudkalendrar” som fanns tillgängliga på Storytel under december i år, där ett avsnitt släpptes varje dag mellan 1:e och 24:e december. Alla avsnitt kom även ut som e-bok, även om det inte alltid fungerade helt smärtfritt. Jag tog mig igenom det hela men det var inte direkt så att jag längtade efter nästa avsnitt – det blev alldeles för rörigt. Ett antal personer med ett antal historier skall vävas samman, men det blir ett enda kryll av komplotter, historiska grupper, surrogatmödrar, förutsägbarhet, slarviga otrogna män och förvisso en väldigt trevlig hund. 
 
Denna kan du ha och mista, enligt mig. Någon annan som läste eller lyssnade och tycker annorlunda, eller kanske lika? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s