Mid-week meditation II

 
Tog en tidig middagsdejt med J på Andrum igår, efter mitt jobb och före hans. Att jag inte upptäckt denna pärla tidigare! En av varmrätterna var vegansk kålpudding – som ni säkert förstår vad den godare än den var vacker. Men alla sallader! Röror! Grönsakscurryn! Mmm, det var underbart. Och så mysigt att hinna med ett par timmar sådär mitt på blanka eftermiddagen. 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Finally blocking my Lace Triangle shawl from @redheartyarns ♥️ had to rearrange half the furniture but so worth it 😉😍 #helaannastickar

Ett inlägg delat av Anna (@annzahstories) 2 Okt 2018 kl. 10:49 PDT

Sedan hem för att sticka färdigt min Lace Triangle shawl – det var bara avmaskning kvar – samt blocka upp den. Gigantisk är den, men härlig också! Hoppas videon funkar ovan. 
 
 
Började sedan på något jag bävat lite för – det är ju ränder och korta varv och jag vet inte allt. Men min sticksensei skällde på mig och sa åt mig att sluta med ursäkter och sjåperier och till slut bara gjorde jag. Med mycket guidning, ska sägas. Det blir nog bra! Ska bli en sådan här fin Quicksilver Shawl
 
 
Satt förstås uppe alldeles för sent och stickade men vad gör det när morgonen bjuder på sådan här skönhet. Det gör inte så mycket att gäspa då. 
 
 
Men fick sätta in det tunga kaffeartilleriet… 😉 
 
 
De nya röda bootsen fick komma ut och lufta sig för första gången! Jag är ovan vid klackar men de funkar bra. Tog dock med loafers även idag, vilket var tur för jag fick springa lite ärenden och sådant som inte görs bäst i högklackat. 
 
 
 
Det är så fantastiskt vackert. Och skönt! Luften är gudomlig nu. 
 
 
Skaffade mig en rävklänning. En närstående (ingen nämnd, ingen glömd) undrade om det var rövar på. Tror det var telefonens fel… 😉 
 
Ikväll är det först stickkafé på Stadsbiblioteket, lämpligt nog ty jag vill bara sticka mera, följt av sing-along-föreställning av Grease på Bio Roy! 
Trevlig onsdag, kära vänner! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s