45 – Morbus Addison av Linda Skugge

 

 
Linda Skugge är en av mina idoler och så fort jag kunde läsa denna som e-bok kastade jag mig över den. Det tog inte lång tid att läsa heller, jag gillar verkligen detta formatet. Ämnen i bokstavsordning med korta texter kring praktiskt taget allt mellan himmel och jord – men mycket om Morbus Addison, kortisolsvikten som Linda lever med och som så länge gick obehandlad. 
 
Det är – som vanligt – bittert och förbannat och samtidigt ofta väldigt, väldigt roligt. Linda Skugge förblir min idol och det är ett under att hon fortfarande orkar hålla på i en sådan takt som hon gör – ännu en bok kommer ut inom kort, som handlar om hur det är när barnen blir större och flyger ur boet. 
 
Mycket bra, mycket upprörande. Läs! Köp här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s