We come apart av Sarah Crossan och Brian Conaghan

 
Jag avgudade Sarah Crossans Vi är en när jag läste den för ett tag sedan, så när jag såg hennes namn på denna i nyhetshyllan på bibblan kastade jag mig förstås över den. Även We come apart är skriven på prosalyrik eller en form av fri vers, denna gång tillsammans med Brian Conaghan (som skrivit The bombs that brought us together som står på min TBR-lista). Och jag är minst lika förtjust i denna. 
 
Detta är berättelsen om Nicu och Jess, i London, i nutid. Nicu är invandrad från Rumänien med sina föräldrar, och försöker hitta fotfästet i sitt nya land. Jess är en tuff stadstjej som har ett helvete hemma med en våldsam styvfar. Deras vägar korsas på ett märkligt sätt, och de berättar sin historia i omväxlande kapitel. 

Jag blev så tagen av detta. Så otroligt välskrivet, men även en berättelse som är helt olik något annat jag läst förut – det är helt fantastiskt bra. Läs! 

 
Boken finns att köpa här eller här

En tanke på “We come apart av Sarah Crossan och Brian Conaghan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s