Men mest av allt vill jag hångla med nån av Linda Skugge

 
Jag har läst denna massor av gånger – och när jag var lite krasslig för några veckor sedan kunde jag helt enkelt inte låta bli att plocka upp den igen. Ni vet, när man ligger och är lite eländig vill man inte nödvändigtvis ha något som kräver oerhörd mycket tankeverksamhet, eller långa kapitel, eller… ja. En dagbok om 90-talet som man redan läst flera gånger är ganska lämplig. 
 
 
Det pendlar mellan djupaste svärta och otrolig komik. Jag blir arg å tonåriga Lindas vägnar, särskilt när Kristian Luuk är en idiot, och jag tycker så synd om henne när hon har sviniga ”vänner”. Men så blir jag så glad, så glad, när hon tar för sig och är tuff och en riktig riot grrl. 
 
Gillar du Linda Skugge älskar du detta! (Och ja, Per Hagmans Cigaretär jättebra.) 
 
Boken verkar vara slut inbunden hos nätbokhandlarna, som här men den finns som e-bok här, eller i en app nära dig och säkert på biblioteket! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s