Veckans topplista v. 9 – Bokrea

 
Det har knappast undgått någon att bokrean satte igång i veckan! Jag har inte hunnit titta förrän en liten sväng inne på Adlibris igår eftermiddag – men döm om min förvåning när jag inte var sugen på någonting! Jag gick igenom det mesta, tittade lite lagom noga men gick därifrån tomhänt. Jättekonstigt beteende, förstås – jag får väl ta en vända på Akademibokhandeln en dag också… 
 
Men Johanna skriver: Idag går startskottet för årets stora bokrea. Det är också temat för veckans topplista. Böcker ni har tänkt köpa på årets rea, som redan är förhandsbeställda eller era bästa tips på böcker att fynda på rean – det finns många varianter på temat. 
 
Jag väljer alltså att tipsa om en hög pockets som jag tycker att ni ska fynda eftersom de är så himla bra 😉 
 
   

 
   

   

 
Störst av allt av Malin Persson Giolito var en av de bästa böckerna jag läste 2016. Finns t.ex här för 39:- 
 
Sargassohavet av Jean Rhys tjatar jag ju om med jämna mellanrum – det är alltså en sorts prequel till Jane Eyre. En av de bästa böckerna jag läste under universitetstiden! Finns t.ex här för 25:-. 
 
Granne med döden av Alex Marwood är förskräcklig och en av de få böcker som verkligen fått mig att äcklas på riktigt. Men den är lysande! Finns t.ex här för 19:- (Adlibris har den även inbunden för 45:-.) 
 
Glöm mig av Alex Schulman blev Årets Bok på förra årets Bokmässa och jag tycker att det är välförtjänt. En mycket välskriven och känslosam roman. Finns t.ex här för 29:-. 
 
Och förstås, Ett litet liv av Hanya Yanagihara. Det är snart ett år sedan jag läste den – den har fortfarande inte tillnärmelsevis bleknat ur mitt minne. Vilket mästerverk. Finns t.ex här för 39:-. 

0 reaktioner till “Veckans topplista v. 9 – Bokrea”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s