Några bilder från telefonen

 
Fin recension från GP, tycker jag! Jag är villig att hålla med om att jag hade velat höra fler gamla godingar och mindre nytt, men så tillbakasträvande kanske man inte får vara. Men jag hade gärna hört Step into my office, baby och Piazza; New York Catcher. Bland andra. Men det var underbart ändå. 
 
 
I tisdags begravde vi käre farbror H. Ceremonin kunde inte ha varit mer perfekt, om man kan säga så om en begravning, och efteråt åt vi närmaste lunch på Fars Hatt i Kungälv. Såhär vacker var fästningen mittemot i vintrig eftermiddagsskrud. 
 
 
Jag fick låna min gammelfarmor Esters brosch under dagen. Den är så fantastiskt vacker! 
 
 
Igår hittade jag ett gammalt lok i foajén på kontoret. Rätt snygg med tjusigt filter, n’est-ce pas? 😉 
 
 
Igår satt jag på långa möten hela eftermiddagen vilket tydligen var inspirerande – jag bokade klipptid och fick städlust. Spenderade ett par timmar med städ och fix hemma samt emottagande och undanplock av leverans från Hemköp när jag kom hem – och köpte två nya monsteraväxter. Här är en! Sedan åt jag köttfärsdumplings från frysen. Med pinnar. Och sriracha. 
 
 
Dagens smoothie består av spenat, avokado, banan och mango. Och havredryck med vaniljsmak och limejuice. Tyckte att något saknades, den är god men… ja, jag brukar ju ha kiwi och ingefära i gröna drinkar! Det var för längesen sist, helt enkelt. Ett glas till frukost och ett till mellanmål. 
 
Och snart är det alltså helg! Klippning i eftermiddag som sagt, kanske tid att kolla lite skor också. Sedan har jag inte så mycket planerat förrän på söndag kväll då jag bjudit in till middag. Jätteskönt – särskilt som allt vad städning och sådant heter redan är klart och jag faktiskt kan ta det lugnt med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s