Smakebit på söndag, 4 september 2022 – Hennes rykte av Sarah Vaughan

Nu är det september, Bokmässan knackar på dörren och mitt presspass landade i mailkorgen i fredags. Det ska bli så himla kul – både evenemanget och att träffa en massa folk som jag knappt sett på flera år.

Bloggen vilade mestadels under sommaren – jag öppnade faktiskt inte datorn en enda gång under min fem veckor långa semester vilket var otroligt skönt. Men nu är det ny termin och nya tider och jag har massor av inlägg att skriva för jag hann faktiskt läsa en hel del under ledigheten.

Böckerna ramlar också in på bibblan – både nyutgivna böcker och sådant jag reserverat innan de längre sommarlånen började komma tillbaka. Jag är fortfarande halvbra på att läsa fysiska böcker men kämpar på när tiden ges. Imorse gavs den, innan familjen vaknade och jag parkerade mig på balkongen en stund.

Jag har verkligen gillat Sarah Vaughans tidigare böcker (Efter skandalen och Små katastrofer) – spänningsromaner i brittisk politisk miljö. Den förstnämnda har blivit Netflixserie men jag har inte hunnit se klart den ännu.

Trevlig söndag önskar jag er! Det är kulturkalas i Göteborg och i eftermiddag är det konsert i en park nära mig – en symfoniorkester som spelar musik från filmer och spel. Det blir skoj! Fler Smakebitar finns idag hos Astrid Terese.

9 reaktioner till “Smakebit på söndag, 4 september 2022 – Hennes rykte av Sarah Vaughan”

 1. Sarah Vaughan är jag allt lite nyfiken på. Får se om hon blir läst någon gång.

  Vad sent Kulturkalaset är i år, det brukade väl alltid vara i augusti förut.

  Gilla

 2. Jag vet inte varför, men undviker böcker som handlar om politik. Ändå handlar det mesta om politik…Tack för smakbit

  Gilla

 3. Kul med presspass! Jag sökte inte ens men vill åka utan krav, har haft så många på väg att bli utmattad-symtom under de senaste åren att jag försöker sänka alla mina krav hela tiden. Hoppas vi ses!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s