Tisdagstrion: Vintervitt

Det var längesen jag var med på Tisdagstrion hos Ugglan och Boken, men nu när jag äntligen fått lite flow i bloggen igen efter att ha legat långt efter med mina texter vill jag haka på där jag kan!

Veckans tema är vintervitt.

Blonde av Joyce Carol Oates håller jag på att läsa just nu – men den är inte högsta prio då det är så mycket annat som pockar på min uppmärksamhet. Det är ju en rejäl tegelsten och, som jag skrev häromdagen – den får ta den tid den tar. Jag plockar upp den några gånger i veckan och läser några sidor och det funkar den bra till.

The Hate U Give av Angie Thomas är en av de bästa unga vuxna-böckerna jag har läst under de senaste åren. Otroligt bra – och väldigt aktuell just nu när BLM-rörelsen fått fart i hela världen.

Everything, everything av Nicola Yoon är också en unga vuxna-roman, som jag fortfarande tänker på då och då fast det var tre år sedan jag läste den. Otroligt fin! Boken har blivit film men jag har av någon anledning inte sett den än – det kanske får bli till helgen!

10 reaktioner till “Tisdagstrion: Vintervitt”

  1. Jag gillade verkligen The Hate U Give. Men har du läst hennes andra bok On The Come Up? Jag tyckte den var ännu bättre. Jag lyssnade på engelska och det är ett hett tips för inläsaren var jättebra!

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar