Söndagsutflykt till Tjolöholm med Bokbubblarna

Den eminenta bokklubben Bokbubblarna brukar göra en sommarutflykt till Tjolöholms slott varje år – jag har inte lyckats vara med en enda gång, men i söndags var vi åtta stycken som tillbringade några härliga timmar på slottet, i trädgården och över en väldigt god lunch. 
 
 

Groupie av Linda – jag står längst bak i mitten i dubbelt grönt och ser lite skeptisk ut 😉 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har inte varit inne på slottet sedan vi var på Tjolöholm med skolan – jag tror att det kan ha varit på lågstadiet – så det var kul! Duschen minns jag särskilt sedan dess. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr kom tanken på badkläder lite sent, för det hade inte varit dumt med ett dopp trots att det var ganska svalt i luften. Hittills i år har sommaren inte bjudit på så sjusärdeles mycket bad… men jag har ju inte ens gått på semester än så misströstar icke. 
 
 
 
 
Fantastisk räkmacka på rosmarinbröd med rabarber- och stjärnanissaft till satt som en smäck – och jordgubbsmuffins med vit choklad till efterrätt var inte heller dumt. En riktigt härlig dag i gott sällskap! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s