The Celestial Café av Stuart Murdoch

 

 
Jag har älskat Belle & Sebastian i minst tjugo år, och har med nöje läst Stuart Murdochs dagbok på hemsidan under flera av dessa år. Detta är en samling av hans texter där, och det är en sann fröjd att läsa. Även om man inte är något större B&S-fan tror jag att man kan njuta av hans språk och hans värme och humor.
 
Vardagliga betraktelser vid sidan av turnéberättelser. Murdoch skriver listor över sina favoritmatematiker och köper extra mjuka tofflor för att inte störa grannarna. Han anser sig själv vara max 26% rockstjärna. Ödmjukt, alltså, och alldeles ljuvligt. 
 
Den som gillar Belle & Sebatian bör även läsa Stuart Davids In the all-night café – även den alldeles underbar. 

En tanke på “The Celestial Café av Stuart Murdoch”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s