Tänk snabbt! med enligt O

 
enligt O kör varje vecka en snabbutmaning vid namn Tänk snabbt
 
Jag har inte varit med tidigare men nu börjar det kännas som om det är dags. Här är veckans fem: 
 

hemma eller på jobbet?

Jag jobbar hemifrån i (minst) två veckor med start idag. Väldigt glad för att jag har ett jobb som tillåter det utan någon negativ effekt på det jag gör, och att tekniken är såpass avancerad att allt funkar. 0,01% av det jag gör kräver scanner/printer, vilket jag inte har hemma, men dessa saker kan utan problem vänta. Vi ska ha dagliga möten med teamet på Skype kl 9 varje morgon och övriga möten får också bli digitala. Inte mig emot! Min morgon har varit mycket produktiv. Men jag ska strax ta en promenad, och försöka göra det till en lunchvana, det är lätt att bli stillasittande annars. 

Moderna Museet eller Kungliga Operan?

Jag har aldrig besökt varken det ena eller andra, men Moderna Museet lockar mig. Nästa gång! 

våfflor eller pannkakor?

Absolut våfflor! Jag gillar att göra matiga våfflor, med crème fraiche, räkor, stenbitsrom, rödlök, dill… men säger heller inte nej till våffla med grädde och sylt förstås. Eller varför inte glass? 

feelgood eller dystopi?

Så svårt! Jag läste just en feelgood och blev bara blasé, men jag är inte så mycket för dystopier heller egentligen. Somligt, absolut, men… nja. Dock tänkte jag snart läsa I väntan på Jacques av Elin Säfström, som torde vara feelgood, så jag tar det. Har dessutom läst ett par riktigt trevliga feelgood i år, så det måste ju inte vara repetitivt och tråkigt… 🙂 

småkakor, mjuka kakor eller bullar?

Det får nog bli bullar ändå! Nog för att jag inte skulle tacka nej till en fransk våffla till tre-kaffet (småkakan, alltså), men en god bulle är ju ändå en god bulle… gärna med kardemumma, tack! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s