Roxy av Alice Dadgostar

 

Roxy känns som en bloggroman, på bästa möjliga sätt. Det händer inte så mycket, men eftersom Roxy är 22 år så händer det ju massor, precis hela tiden, även om hon kanske inte förstår det själv ibland. 

 
Hon dricker öl på Möllan i Malmö, dejtar odugliga killar och funderar på vad hon skulle ha på sig om hon fick vara med i Babel. Hon pluggar, och det gör alla andra i hennes liv också. De pratar politik och dejting och sånt som är viktigt just då och chattar på sms och irriterar sig på folk som är för känsliga och besvärliga. Och så är det mamma i Göteborg, som är övertygad om att hormonspiraler är livsfarliga. Bland annat. 
 
Det känns så otroligt äkta och fräscht och det bara kokar av samtid vilket är helt fantastiskt. Aktuellt och träffsäkert. Jag hoppas på mycket mer från Dadgostar! 

En tanke på “Roxy av Alice Dadgostar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s