Det blir bokmässa i år också!

 
Sent omsider kom beskedet igår – jag får chansen att gå på Bokmässan med presspass även i år! Det ska bli så himla roligt. Tyvärr kommer jag troligtvis att missa större delen av fredagen, då vi har en obligatorisk utbildning på jobbet och beskedet kom för sent för att göra så mycket åt det. Men three out of four ain’t bad, och en av höjdpunkterna – bokbloggarmiddagen – hinner jag gott och väl till! 
 
Oftast sker största delen av rapporteringen på instagram, så häng gärna med där. Jag ska försöka göra mig en sorts planering här i dagarna också som jag lovar att dela med mig av! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s