Blogg på semester

Jag gick på semester den 12 juli, och sedan dess har jag inte suttit vid en dator, mer än för att starta en film eller en serie. Sedan, när jsg tänkte sätta igång igen, försvann bloggen pga diverse missförstånd (nu ordnade, som ni ser!) och i söndags,
när jag hade skrivit ett låååångt inlägg, försvann alltihop när jag öppnade en annan app för att kopiera en länk. 

Suck, var ordet! Men nu känner jag mig pepp på en ny säsong (vägrar säga höst, än), har för ovanlighetens skull beställt några recensionsexemplar då det kommer så himla mycket spännande inom kort, och har 27 (tjugosju) utkast att ta itu med. Eller,
28 egentligen, för jag läste ut något imorse också 😅 
Så, vi kör väl? Har ni haft en fin sommar hittills? Själv har jag knappt varit hemma denna sommar, men har nu några dagar hemmavid vilket känns skönt och välbehövligt 💕 
(null)

Monaco, för ett par veckor sedan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s