Ally Hughes har sex ibland av Jules Moulin

Det var Linda som fick mig att få upp ögonen för denna titel, som ju onekligen är ovanlig. Det var ett bra tag sedan jag lade till den på min TBR-lista, men nu var det dags! 
 
Ally Hughes är ensamstående litteraturprofessor, med fullt upp i livet. En krävande dotter, en krävande mamma, en krävande chef. Och allt annat i livet, förstås! Det finns absolut ingen tid i hennes liv för att dejta, inte en chans. Men så plötsligt dyker Jake upp, en duktig elev som har bestämt sig för att han och Ally är rätt för varandra. Hon håller inte med, men han är ihärdig. 
 
Många år senare korsas deras vägar igen – helt oväntat för Allys del, men Jake vet när han blir bjuden till henne på middag tillsammans med dottern, att de nu ska ses igen. Han har blivit framgångsrik skådespelare och bytt namn, lever ett helt annat liv men är lika säker på att det är de två som hör ihop. 
 
Det är en underhållande och ganska rar berättelse, men det tog mig lång tid att läsa den trots att den är lättläst. Det kändes lite som om den hade kunnat nöja sig med att vara novell, för trots att den är hyfsat kort så känns det som mycket utfyllnad som är ganska ointressant. 
 
Rolig kuriosa – Jules Moulin jobbade tidigare i Hollywood med bl.a den fantastiska serien Ensamma hemma, eller Party of Five, om ni minns! 
 
Men helt okej och hyfsat charmig – boken finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s