Smakebit på søndag, 26 maj 2019 – Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie

(null)

Mors dag! EU-val! Final i hockey-VM! Och en ganska grå och blåsig söndag. Jag har skickat ett UNICEF-paket till min mamma och jag röstade i fredags och jag har åtminstone
en tanke om att se hockeyn. Det kanske duger 😉 
Veckans Smakebit kommer ur Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie. Hur det kan ha tagit mig så lång tid att läsa henne är ett mysterium, men nu är jag i alla fall på god väg, mycket tack vare den gemensamma läsningen av En halv gul sol häromsistens. 
(null)

(null)

Nu tittar faktiskt solen fram mellan björkarna här och igår var det riktigt fint väder ett tag, se här så vackert! 
(null)

Önskar er en riktigt fin söndag! Fler Smakebitar finns att läsa hos Flukten fra virkeligheten idag. 

0 reaktioner till “Smakebit på søndag, 26 maj 2019 – Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie”

 1. Såg inte matchen Sve-Finland, Finland vann, såg inte Ryssland-Finland, Finland vann. Vågar knappast se kvällens final heller annars bryter jag väl förtrollningen? Fantastiska blommor visar du, och boken var helt ny för mig, tack för smakbit.

  Gilla

 2. Viken vacker bild! Jag har förtidsröstat och änker tillbringa söndagen hemma och försöka kurera min förkylning.
  Chimanda Ngozi Adichie är en favorit. Tack för smakbiten!

  Gilla

 3. Tack för smakbiten! En halv gul sol står på läslistan, någon gång så ska den bli läst. Fin bild. Här blir det också sport idag men inte hockey. 😉

  Gilla

 4. Ja jag vet inte om jag skulle frångå mina principer och se hockeyfinalen ikväll också, jag brukar ju bara se hockey eller fotboll gemensamt på pub, men jag är lite imponerad av Finlands lag i år, dom gör det bra, oavsett om dom vinner eller förlorar ikväll.

  Gilla

 5. Jag har både den och En halv gul sol olästa i hyllan men jag har läst annat av henne som jag har tyckt om. Tack för smakbiten!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s