Smakebit på søndag, 12 maj 2019 – Makten av Naomi Alderman

(null) 
Söndag! För ett år sedan idag var sommaren i full gång och vi var på fest på S:t Erik på kvällen. Nu är det kallt, ganska grått och blåsigt. Det känns som om sommaren tvekar lite, har ju bara badat i havet en enda gång hittills…! 
Igår gjordes det inte många knop, jag kände mig hängig trots dubbel allergimedicin, har kämpat med kliiga och svullna ögon hela veckan och det frestar ju på, särskilt när man sitter vid en skärm stora delar av dagen. Men det ska väl rätta till sig det
också! Idag tror jag att vi ska käka lunch på stan,  jag ska träffa en av bokcirklarna i eftermiddag och tänkte försöka klämma in ett träningspass någonstans på vägen också, om tiden räcker til! En rolig men hektisk vecka framför mig också,
så batteriladdning är inte fel heller. 
Veckans Smakebit kommer ur nästa bok för andra cirkeln, nämligen Makten av Naomi Alderman. Jag började igår morse och är stormförtjust. 
(null)

(null)
Fler Smakebitar finns denna vecka hos Flukten fra virkeligheten! Önskar er en riktigt fin söndag. 

0 reaktioner till “Smakebit på søndag, 12 maj 2019 – Makten av Naomi Alderman”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s