Smakebit på søndag, 17 februari 2019 – Normal People av Sally Rooney

(null)

Ännu en söndag med snabbt inlägg från iPad – jag börjar lära mig, men appen gör inte riktigt vad jag skulle önska. Än! Har en långsam skön söndag idag med Fådda blommor på Öppet Arkiv, rester till lunch och ikväll fixar vi dumplings från
frysen. Alldeles lagom! Jag har varit, eller kanske är, ganska förkyld och gårdagen var mycket intensiv så det är gott att ta det piano. Lite gammal tv, lite korsord, lite läsning och lite Cola Zero… 😉 
Veckans Smakebit kommer ur Normal people av Sally Rooney. Jag gillade Conversations with friends ganska bra men denna är verkligen fantastisk. Extra kul att gamle Proust nämns, då vi ju hade första träffen med Proustcirkeln i veckan. 
(null)
(null)

Denna veckan finns fler Smakebitar hos Flukten fra virkeligheten
Jag önskar er en fin söndagskväll! 
(null)

0 reaktioner till “Smakebit på søndag, 17 februari 2019 – Normal People av Sally Rooney”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s