The princess saves herself in this one av Amanda Lovelace

 
Det var Camilla som tipsade om denna, som så mycket bra jag kommit över. Jag har nog inte lyssnat på så mycket lyrik som ljudbok tidigare, men eftersom den råkade finnas i en app nära mig tänkte jag försöka. Den är lagom lång för två bussresor, så varför inte – och det blev väldigt bra. 
 
Detta är första boken i en samling som heter Women are some kind of magic. Andra heter The witch doesn’t burn in this one och den tredje, som snart kommer ut, heter The mermaid’s voice returns in this one. Om denna sätter temat för hela samlingen handlar det om – livet. Allt, från kärlek till sorg och liv till död, men med mycket jobbiga ämnen också, övergrepp och svåra förluster. Men det handlar även om läkande, om att ta hand om sig själv, om att vända det negativa. Det är fantastiskt bra. 
 
Några smakprov fanns på författarens sida på Goodreads, så jag antar att det är okej att dela med mig: 
 
 
==
 
 
==
 
 
 
 
==
 
Riktigt lysande, alltså. Somliga jämför Lovelace med Rupi Kaur, vilket jag kan förstå, men Lovelace är mycket bättre enligt mig. Boken finns, om du inte vill lyssna, att köpa här eller här

3 reaktioner till “The princess saves herself in this one av Amanda Lovelace”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s