Skam. Säsong 1: Eva av Julie Andem

Jag ä l s k a d e Skam när det gick, även om jag var helt övertygad om att det inte var min grej. Sögs in totalt efter bara några minuter av första avsnittet – fantastiskt bra, jag skulle gärna se om det. 
 
Nu släpps manusen i bokform, med bortplockade scener, regianvisningar och sådant och det är jätteroligt att läsa. Det ska erkännas att jag inte kommer ihåg allting ordagrant, men det spelar ju ingen roll – för då kan jag ta till mig de bortplockade scenerna som om de vore kanon 😉 
 
Tyvärr är översättningen lite underlig. Flera gånger om tittar karaktärer till exempel ”ledsamt” på någon annan, och liknande – men det får man tänka bort. Det är mest mysigt och trevligt att återse gänget och jag ser fram emot att fortsätta läsa dessa böcker vartefter de kommer. 
 
Boken finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s