Flickvänsmaterial av Yrsa Walldén

Jag stod i kö på denna på biblioteket i evigheter, och när den sedan väl blev tillgänglig missade jag att hämta ut den! Men nu har jag fått lite fart på ljudbokslyssnandet igen, så häromhelgen när jag skulle pyssla lite med att sticka färdigt en julklapp kändes det som rätt läge att prova den som ljudbok – sagt och gjort! Det är Sofia Pekkari som läser in den, med den äran. 
 
Roxy och Eva har just tagit studenten. Eva är nydumpad av Ivan, och Roxy har aldrig varit tillsammans med någon. Projektet för sommaren är därmed att se till att Roxy ska bli kär! Gärna få en pojkvän på köpet. Eva fixar med appar och dejter och förmaningar och klädselråd – och så är det bara att köra! 
 
Naturligtvis blir det inte fullt så enkelt. Eva åker på semester och Roxy får tackla dejtinglivet själv – och det kommer något i vägen för den där pojkvänsjakten. Något alldeles underbart, med svart lugg och egen tvåa i huset bredvid… 
 
Roxy gör allt för att vara rätt, för att passa in och vara den hon förväntas vara – men vem är det egentligen som förväntar sig och har de verkligen rätt att göra det? Sakta men säkert växer Roxy in i rollen som sig själv, den allra viktigaste. 
 
Jag älskade Flickvänsmaterial högt och rent, lyssnade på den i två svep och var så otroligt förtjust! Den är både rolig och känslosam, frustrerande och underbar. Läs! Eller lyssna, för all del, för som sagt så är ljudboken bra och finns i en app nära dig. 
 
Boken kan du köpa här eller här

En tanke på “Flickvänsmaterial av Yrsa Walldén”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s