Fifty shames of Earl Grey av Fanny Merkin

Jag behövde en parodi till ett bokbingo jag deltar i, och visste inte riktigt vart jag skulle vända mig… förrän jag fick tipset om Fifty shames of Earl Grey av Fanny Merkin, som en fellow läsare hade roats av under ett par dagar. Sagt och gjort, jag köpte e-boken och tog mig an den. Den tog förvånansvärt lång tid att läsa, av någno anledning, för den är varken lång eller svår. Dock drabbas jag av ett stort behov av skämskuddar rätt så ofta under läsningen – kanske är det därför 😉 
 
Jag behöver antagligen inte ens berätta att detta är en parodi på den gräsliga Fifty shades of grey av E L James – och en ganska bra sådan. Den skojar även om fanfiction och om Twilight – E L James böcker startade just som Twilight-fanfic – och är sådär alldeles lagom urflippad. Det handlar om te, förstås, och om att vara så rik att man kan köpa ett universitet och hela WalMart på en dag för att kunna dricka te med Anna Steal… och om BDSM, men inte som ni tror! Här står BDSM för något avancerat inom rollspelsvärlden. 
 
Allra sist i boken får vi oss även till livs en lista på alla femtio saker som Earl Grey skäms för. Så fruktansvärt roligt!  
 
Någon stor läsupplevelse är det inte – men det är väl inte fy skam att få skratta lite grann, eller hur? E-boken finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s