Höstläsningsenkät

 
Hittade en liten höstläsningsenkät hos Linda (som i sin tur hade hittat den hos Vargnatt) – trevligt, som alltid! 
Nya höstböcker eller hyllvärmare?

Det blir en blandning, som vanligt. Jag koncentrerar mig sällan på en genre eller grupp av böcker, jag bara kör och försöker se till att få in bokcirkelböcker mellan varven. 

Kräftor eller surströmming?

Definitivt kräftor, men gärna havskräftor då. Har bara ätit flodkräftor en eller ett par gånger i mitt liv och visst är de goda, men de går ju inte att jämföra med havskräftor. 

Läsplatta eller fysisk bok?

Jag blandar även här. Finns boken som e-bok läser jag hellre på iPad för att det är smidigare, men det finns ju något härligt med en fysisk bok i händerna också. 

Svenska författare eller utländska?

Det är inget jag fokuserar på. Har nog en helt okej balans där. 

Bullet journal eller vanlig kalender?

Bullet Journal, sedan juni 2017. Underbart praktiskt – och så roligt. 

Crimetime Göteborg eller bara Bokmässan?

Ingen aning! Väntar på att Bokmässan ska återkomma så jag vet inte ens om jag ska gå, mer än någon av dagarna och naturligtvis på middagar och andra evenemang. Förhoppningsvis får de ändan ur vagnen i veckan som kommer. 

I soffan: Netflix eller vanlig TV?

Både och. Älskar Netflix och fick en dvd-spelare som är kopplad till Netflix i födelsedagspresent vilket gör det hela ännu mer hanterbart – men just på hösten kommer ju en del analog-TV som jag gillar också. 

Deckare eller feelgood?

Blandar här också. Dock är jag lite trött på feelgood som begrepp, förstår ni hur jag menar? Jag läste något om Eleanor Oliphant häromdagen och jag vet inte, är det verkligen feelgood? Det fick igång mina tankar. Men ja, jag blandar och ger. 

Äppelkaka eller blåbärspaj?

Något knäckigt med äpple är väl aldrig fel! 


Nytt från bokaktuella Stephen King eller Bengt Ohlsson?
 
Alltså, jag har läst ett par King och gillar och lyssnar just nu på Det och gillar den skarpt, men det är ju trots allt inte riktigt min genre. Jag har svårt med skräck, det är så enkelt. Dock har jag knappt läst något av Bengt Ohlsson men är rätt så nyfiken på ett par böcker han skrivit, så vi får helt enkelt se! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s