Livet på en kylskåpsdörr av Alice Kuipers

 
En mycket fin och mycket sorglig roman som består av lappar mellan mor och dotter på en kylskåpsdörr. Den enkla, vardagliga men speciella formen sätter verkligen fingret på hur viktigt det är att ta vara på varandra och tiden vi får tillsammans med de vi bryr oss om. Fint skrivet, och trevligt att se att En bok för alla har gett ut den igen och att de fortfarande finns och verkar! Brukade ibland köpa deras böcker för månadspengen på Wettergrens på Backaplan, då det begav sig. 
 
Boken finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s