Dubbelsäng i Danmark av Maria Lang

 

 
 
Som jag skrev häromdagen så finns det något som heter ”för mycket Maria Lang”, eller dylikt, och efter denna lär jag ta en paus ett tag för oj, vad tjatigt det blev. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag saknar Puck och Einar!
 
Här reser Camilla Martin-Wijk till Köpenhamn för att framträda och även för att kuckilura med en man som inte är Christer Wijk men istället hittar hon ett lik i en dubbelsäng. Nejdå, jag spoilar inte, det står redan på baksidan. Förvecklingar leder till mord, ingen vet vem man kan lita på och på den vägen är det. 
 
Ja, det är underhållande på sitt sätt, men det är inte en av de bättre Lang-deckarna, det tycker jag inte. Som vanligt är de svåra att få tag på, men finns säkert på loppis eller antikvariat – eller på Göteborgs bibliotek 🙂 

3 reaktioner till “Dubbelsäng i Danmark av Maria Lang”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s