Hungrig på allt av Mikaela Väistö

 
Mikaela – eller Micah – blev lite av ett fenomen i bloggvärlden för ett antal år sedan när hon fick sin dotter Kelly strax efter sin 14-årsdag. Jag har läst bloggen lite av och till genom åren och fascinerats av henne – det är inget vanligt tonårsliv hon har levt. Fullt av övergrepp, droger, ätstörningar och annan psykisk ohälsa – fruktansvärt. 
 
Hennes berättelse behöver definitivt nå ut – men det är så synd att hennes bok blev en egenutgivning, till synes utan redigering eller korrektur. Detta är en helt förfärligt dålig text. Inte ens inlagan är bearbetad så det är väldigt rörigt. Mitt hjärta blöder för Mikaela – hon verkar ha kommit på fötter nu och det unnar jag henne verkligen, men trots det – vilket liv. Hade det varit nu finns det flera förlag som hade nappat på denna berättelse om man ska döma av vilka oerhörda biografier som somliga förlag plockar upp – och Mikaela hade förtjänat att få fram sina ord. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s