Alla mina liv av Anitha Schulman med Helena Dahlgren

 

 
Frida är nyskild småbarnsmamma som börjar reflektera över sitt liv, reflektera över hur kärleken varit hennes drog genom åren. Men nu får det vara slut med det – nu ska hon vara stark. Det är dags att lära känna sig själv. Hon lämnar allt bakom sig för ett hotellrum i USA – just för att reflektera, fundera och analysera. Under tiden i Los Angeles gör hon förstås nya bekantskaper, somliga mer destruktiva än andra. Mörkret är ännu en gång ett faktum. 
 
Jag gillar berättelsen och tankarna om vad kärlek är, vilken makt den har och om hur vi förhåller oss till varandra i det digitala samhället. Det är ganska välskrivet – men tyvärr inte så redigerat och korrekturläst som jag hade önskat. Det är så synd på en bra historia, när det fallerar på så enkla saker. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s