Milk and honey av Rupi Kaur

 

 
Jag vill gärna läsa lite mer lyrik, och när jag läste hur hyllad denna blivit i diverse grupper och annat blev jag hemskt sugen och kastade mig över den. Tyvärr är jag faktiskt inte så imponerad som alla andra verkar vara, vilket är hemskt tråkigt. Vissa saker är otroligt djupt berörande, men mycket blir lite flaxigt på gränsen till banalt. Jag gillar de visuella illustrationerna på sina ställen, men texterna är ingenting för mig och jag kan faktiskt inte riktigt förstå vari hyllningarna ligger. Kanske har det med privilegier att göra – vad det än är så är jag inte särskilt imponerad eller intresserad. 
 
Ett exempel ur boken: 
 
 
Älskar den enkla illustrationen men för mig är dikten nästintill simplistisk.
 
 
Jag kan tydligen inte länka från denna datorn, men ni hittar nog… 😉 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s