Veckans topplista v. 44 – Skräck och annat otäckt

 
Veckans topplista hos Johannas Deckarhörna handlar om skräck och annat otäckt, Hallowe’en till ära! Det är ju inte riktigt min genre, men fem grejer ska jag väl lyckas få till… 🙂 
 
  1. Carrie av Stephen King var min första av honom (jag har sedan dess även läst Lida, men planerar att läsa lite annat så fort jag får tid och lust. Riktigt bra och lagom läskig. 
  2. Färjan av Mats Strandberg är klassisk, blodig skräck – men det jag gillade bäst med den var socialrealismen och porträtten av människorna ombord på färjan. Tycker hemskt mycket om den. 
  3. Sara Bergmark Elfgren, nu aktuell med Norra Latin, skrev den otroliga thrillerpodden De dödas röster som sändes i P3 Serie förra året. Helt otrolig, in och lyssna! Vet ingen som inte älskat den och vet även många som trodde att det var en dokumentär – så välgjord är den. 
  4. Creepypodden har samlat nio skräckhistorier som tar minuter att läsa men timmar att glömma – några av dem gjorde mig lite skakis! In och läs här
  5. Frozen Charlotte av Alex Bell blev jag tipsad om i en podd i vintras och läste – och ja, den är läskig som bara den, särskilt om du ogillar dockor. Mycket bra! 
 
   

 
      

0 reaktioner till “Veckans topplista v. 44 – Skräck och annat otäckt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s