Jag vill inte dö, jag vill bara inte leverera av Sara Granér

 

 
Alltså denna titel är så ofantligt rolig – en fantastisk travesti på Ann Heberleins Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Det är något härligt med att våga skämta om allvarliga saker. 
 
Och det är en hel del allvar i detta album. Politik och ekonomi, framför allt. Många träffsäkra kommentarer kring absurditeter i samhället, och inte minst yttrandefrihet och vad det innebär – nedan bild fick mig att jubla och gapskratta på en gång: 
 
 
Det blev en underhållande och intressant stund under en blåsig lördagsförmiddag – men jag måste invända emot det lilla formatet! Jag hade jättesvårt att läsa texten på sina ställen, och då har jag ändå inte det synfelet. Den hade alltså gärna fått vara i A4-storlek, för jag tröttnade på att kisa och hålla boken rätt upp i ansiktet. 
 
Men ja. Bra! 
 
 
Läs gärna mer hos enligt O, som jag ser hade samma problem som jag med den lilla texten 😉 Boken finns att köpa här eller här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s