Några vardagsbilder

Det har blivit väldigt lite personligt här på sistone – av ingen egentlig anledning alls, det har bara varit mycket att göra och många böcker att rapportera om. Men här är några stycken från de senaste veckorna, i alla fall! 
 
 
 
Hösten är bra tjusig! Den första bilden är från en vägg vid en gångtunnel nära mig, den andra är från parkeringen utanför jobbet. Så vackert! 
 
 
Detta var inte heller helt fel, igår morse c:a 07:20 från Älvsborgsbron. Tyvärr missade jag den imorse, jag gick hemifrån något senare, men såg bilder från Hisingssidan som var helt svindlande vackra. 
 
 
Min (typ) äldsta kompis Heather har startat ett projekt där hon lägger upp selfies varje dag med (olika) läppstift i femtio dagar. Jag tänkte haka på lite lätt, men jag använder ju inte ens läppstift varje dag. Men detta är från i fredags och det är H&Ms Lip Colour-To-Go i Paint the town red, en sorts penna som jag är mycket förtjust i. 
 
 
Jag var ju inte med på Stockholm Literature, men fick lite litterär spis igår kväll ändå då Lise Tremblay intervjuades på Stadsbiblioteket. Frågorna ställdes på engelska, hon svarade på franska och så tolkade herren till höger till svenska. Jag blev otroligt glad när jag insåg att jag förstod nästan allt hon sa, trots Québec-dialekt – pluggandet bär alltså frukt! Mycket motiverande och härligt. 
 
Imorse vaknade jag klockan tre av att det fullkomligt stank brandrök. men det brann ingenstans. Jag var ute i svalen och sniffade och tittade ut och läste alla tidningar men ingenting. Jätteskumt, men jag vågade ju inte somna om så nu är jag lagom sömnig. Men det blev bättre av lunch med gamla teamet! 
 
 
Cordon bleu med kaprissky och persiljestekt potatis på Kooperativet – det var verkligen inte fel! 
 
Ikväll är det dags för tredje bokcirkeln om Per Anders Fogelström på biblioteket, ska bli mysigt och lagom ansträngande 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s