Tematrio: Rädsla

 
Idag är det Halloween och Lyran ber oss: Berätta om tre böcker som gjort dig rädd! 
 
      

 
 
Kommer aldrig mer igen av Hans Koppel höll på att skrämma livet ur mig. Jag läste den någon natt i Hunnebo när vinden ven och det knakade överallt och hade närmare maxpuls hela tiden 😉 (Hans Kom ska vi tycka om varandra var också fantastisk men nu valde jag den andra… denna gången.) 
 
Denise Rudbergs Elegant Crime-serie är riktigt lysande här och där. När klockan slår fem var riktigt, riktigt läskig. Jag var uppe och kollade i klädkammaren och kände på ytterdörren flera gånger om, och då bor jag på nionde våningen och risken att någon klättrar in och gömmer sig är ganska liten.,, 
 
Jag blev tokig i Peter James förra sommaren, och första boken om Roy Grace, Levande begravd, satte verkligen igång fantasin hos mig. Den är spännande på flera olika plan vilket jag gillar – jag har ju läst alla som finns ute nu, men denna var bannemig läskigast hittills. 
 
 
 
Bubblare: Sune börjar tvåan av Anders Jacobsson och Sören Olsson. Nu var det i och för sig tv-serien med de liksom animerade pappersdockorna som gick på någon Sommarmorgon som skrämde mig, men jag var så fruktansvärt rädd för att få blindtarmsinflammation ett tag. Usch! Nu kan jag inte säga att jag tänker så mycket på min blindtarm… 

0 reaktioner till “Tematrio: Rädsla”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s