Tillbaka till verkligheten

 
Visst regnade det när jag gick hemifrån – men vackert var det! Kändes genast bättre att återgå till verkligheten – särskilt som jag fångade en Pinsir på hållplatsen och fick en Lapras i ett ägg – två nya i dexet! (Ni som fattar, fattar… ;)) Jo, visst hade jag gärna sovit några timmar till… gick och la mig och läste halv nio igår, somnade oavbrutet ifrån boken och sov som en stock innan klockan var tio tror jag. Det behövdes, uppenbarligen. 
 
 
 
Fortsatt otroligt vacker soluppgång från Hisingsbron, f’låt Göta Älv-bron. 
 
Sedan kom jag till jobbet. Tittade ut och tänkte att jag måste ta en bild även nu när solen kommer över horisonten, men telefonen låg en bit bort så jag gick och hämtade kaffe och pratade lite med en kollega. Och kom tillbaks till skrivbordet… 
 
 
Ja. Det är snabba ryck, alltså 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s