La La Land

 

 
Jag såg äntligen La La Land i tisdags! När något blir så oerhört hajpat som den så vill jag gärna veta what all the fuss is about. 
 
Om jag förstår det nu? Nja, egentligen inte. Eller, jag gillade den! Mycket fin musik, sjukt snyggt filmat och ganska trevligt i allmänhet, men jag tyckte väl inte att den var så bra att den skulle ha sex Oscars. Sju av tio skrev jag i min lilla filmbok. Jag var i och för sig på god väg att bli sjuk då och var därför väldigt trött och lite irriterad på olika element i salongen, men det var inte det bästa jag har sett, direkt. 
 
Men – nu vet jag det! Och jag tycker fortfarande att den är sevärd, särskilt om man gillar musik och gärna jazz! 

0 reaktioner till “La La Land”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s