Brevpapper, novemberkaktus och lysande vilt

 
Det där med brevpapper visade sig vara svårare att hitta än jag trodde – så då får man väl pyssla själv! Jag köpte ett A5-skissblock, några rullar smal washitape och stämpelpennor (som inte funkar så bra, de får nog stå upp och ner ett tag) på TGR och pysslade ihop ett ark. Det blev ju riktigt fint om jag får säga det själv! Papper, tape, stämpelpennor och tjugo kuvert samt en stor sil, en liten presentask och ett skojigt glas kostade 140:-  jag tycker att det är överkomligt. Älska TGR. 
 
 
Annars? Nja, halsduken fanns inte, hatten passade inte, klänningen var inte min grej, jumpern jag ville ha fanns bara i XS och S och tygkassen hittade jag inte. Haha. En billigare shoppingtripp än jag trodde, med andra ord! Men jag köpte en supersöt present till lilla Sickan (vet inte om mamman läser här så jag vågar inte berätta!), tre matlådor och två smörknivar på Clas Ohlson, fyra par strumpbyxor och ett par lurviga sockor på Cubus och tre paket tryffelsalami, mango chutney och en novemberkaktus på Hemköp. Inte så illa ändå! (Hemköps tryffelsalami är helt gudomlig och kostar bara 20:- – jag har inget bra Hemköp nära hemmet eller jobbet så jag bunkrade lite, den håller ju till nyår. Ska alltså inte äta tre paket tryffelsalami idag, även om jag åt några skivor till bruschettabrunchen.) 
 
   
 
Erbjöd mamma denna men hon låtsas att de inte är intresserade. Hon låtsas faktiskt ganska övertygande! Jag tänker att jag kan köpa den och ställa den i trädgården nästa gång de är i Hunnebo…
 
Nu ska jag leta upp någon trevlig film eller så, dra på mig lurvsockorna och sticka ett tag tills det är dags att börja laga middag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s