cravings

Nej, jag skojade bara, så roligt ska vi inte ha, men idag när vi var inne på NK fick jag av en händelse lukta på La Prairies doft Midnight Rain och jag kan nu inte sluta sniffa på mina egna handleder. Den kostar över 900:-, det är inte riktigt klokt, men den doftar så underbart gott. Och flaskan är så vacker! Det är svårt att se här, men den är alltså svart med glitter och skimmer i alla upptänkliga färger:

Aaaah vill ha.

Anyway. Jag och Lina gick på stan ett tag idag, hittade dock inget speciellt. En halsduk till Andy och en present till kusinbytet, fast den behöver nog viss komplettering. Sedan gick vi och satte oss på Rosa Pantern, jag åt en mycket delikat ost-och-skinksallad och Lina åt kyckling-och-currypenne, åtföljt av en hel del kaffe. Mums. Sedan promenerade vi runt lite grann, hamnade som sagt på NK (vill haaaaa, ska jag unna mig?) och sedan hem till middag med mor och far – och jag har fått igång internet på laptopen! Fantastiskt. Dock har jag inte så mycket batteri kvar och ingen adapter, men pappa skulle fixa en imorgon.

Ett glas Vina Maipo till maten och sedan videofilmer från sommarens kryssning. Mycket vackert alltihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s