framme

Ja, jag kom fram igår kväll, men det var sent och jag var så trött att jag höll på att kollapsa.

Skrev ett inlägg på Heathrow på laptopen men har inte kommit mig för att se om jag kan få dessa båda maskiner att kommunicera. We will see. Det vore bra om det gick, mamma och pappa har äntligen fått bredband, men den stationära datorn är så bedrövligt långsam, jag vet inte vad reparatören gjorde sist. Jaja.

Jag ska ta ett bad strax och sedan bege mig in till stan någon gång under dagen – har några sista julklappar att införskaffa plus lite annat smått och gott, en lunch / fika med frugan och ja, vem vet vad dagen kan ha i bagaget?

Men först bad! Yes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s