bonniers kokbok

Jag hittade precis Bonniers Kokbok i bokhyllan. Eller, jag visste ju att jag har den, men jag har nog bannemig inte tittat igenom den ordentligt förrän nu. Den ser helt otrolig ut.

Då gör det inte så mycket att batterierna håller på att dö här. Jag kan ju använda den andra datorn imorgon innan adaptern anländer. No big deal. Här är allting frid och fröjd och julevarmt.

Har läst om Mias Hemlighet idag. Dravel, egentligen. Mia – Sanningen om Gömda, av Monica Antonsson, blir min på onsdag (ja, det vet jag för jag köpte den på nätet och mamma kapade den som julklapp, med min välsignelse förstås) och det ska bli spännande. Hade tänkt plöja Hummerfesten av Viveca Lärn ikväll, men jag tror att det blir jag och Bonniers faktiskt. Den är otroligt fin, jag ska bjuda på smakprov så fort jag kan. Det är lite för mörkt för att ta kort härinne för tillfället, och med mina trasiga persienner är det nog bäst så, så att jag inte utsätter mina grannar för nakenchock.

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s