guildford och söndag

Igår åkte vi till Guildford över dagen. Visst är det fint? Jag älskar att man kan se gröna fält från huvudgatan.

Eller ja, dagen och dagen, vi kom dit på eftermiddagen någon gång. Den där kebaben som jag sa inte var så farlig visade sig vara rejält farlig en trettiosex timmar senare – fy fasen vad jag mådde dåligt. Men när det väl var klart så hoppade vi på tåget från Waterloo och hade en otroligt trevlig dag med Alex och Laura. Fikade på Jo Clark’s – väldigt god latte och det är alltid roligt att titta på folk som dricker champagne till sina bakpotatisar, en cola på White House, middag på Pizza Express (bästa målet där jag någonsin ätit tror jag) och sedan ett glas vin på White House innan vi tog tåget hem igen.

Idag har vi inte gjort så förtvivlat många knop hittills, eller, ja, vi har tömt ett element på tioliterstal vatten stående i trappan, det var ganska kul. Opretentiöst korv och bröd till lunch, och jag ska baka ett par små sockerkakor om en stund tänkte jag. Hittade sådana där små flaskor med smaksättning i affären som kostade nästan ingenting, så jag tänkte försöka mig på en choklad/mintkaka och en med vanilj och choklad och så regnbågsströssel uppepå. Why  not, liksom?

Sedan är det ju naturligtvis fyra hela timmar av Come Dine with Me som börjar om en timme. Hur ska detta gå? Jag måste ju helgrilla en kyckling också… oj oj oj, det är tur att de mesta saker sköter sig själva i ugnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s