sims!

Igår anlände Sims 2. Jag var extatisk. Men jag verkar ha glömt av lite hur man gör… tur att jag är ledig i några dagar nu då så jag kan lösa det här lilla problemet. Haha.

Jag gick upp alldeles för tidigt, två timmar innan tåget gick – men jag hann ju faktiskt tvätta håret i iskallt vatten och fixa två separata lunchlådor – en från scratch – plus surfa ett tag innan det var dags att gå. Och just det ja, dricka en liter kaffe eller så.

Igår blev det texmex-pitabröd till middag, med sallad och vitlökssås som jag gjorde på lite majonnäs, lite creme fraiche och en hackad vitlöksklyfta. Skulle ha blivit hemgjord salsa också, men tomatsåsfanskapet vägrade koka ihop och jag orkade inte vänta längre. Dock smakade jag på den imorse, och den är löjligt god, stark som sjutton men då får jag ju ha den för mig själv 😉

Tacosallad till lunch idag alltså – Andy får köttbullar med taglioni i en tomat-och-mascarponesås. Det såg väldigt gott ut. Om jag får säga det själv. Och det får jag nog, för köttbullarna var IKEAs frysta, såsen var Coop’s på burk och pastan kan jag inte ta så mycket credit för, Barilla får tala för sig självt. Italienarnas egna val, tydligen – jag hörde att de bojkottar Dolmio. Och det tycker jag att de gör rätt i.

Jag är inget stort fan av färdigmat och halvfabrikat egentligen, men ibland har man faktiskt inget val.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s